Home Sanovnik

Šta znači sanjati SNEG

Šta znači sanjati SNEG: Ako ste videli sneg u svom snu on označava kočnice, neizražene emocije i osećanja frigidnosti. Potrebno je da se oslobodite i izrazite ove emocije i inhibicije.

Alternativno, sneg znači da se osećate ravnodušno,usamljeno i zapostavljenu. Ako se sneg topi, onda nesvesno predlaže da se priznaju i oslobode emocije koje ste potisnuli. Vi morate da krenete u prevazilaženje svojih strahova i prepreka. Ako se vozite po snegu, onda to znači da treba da budete veoma oprezni u pristupu vašim pretpostavljenima i porodici.

Prljav sneg u snu, se odnosi na izgubljenu u nevinost, nečistote i poročnosti.Možda se u snu samo prisećate nekog dogadjaja ili situacije koje se na javi retko setite.

Ako sanjamo da gledamo kako sneg pada san predstavlja čist start i svežinu kao nove perspektive.To je pokazatelj duhovnog mira i spokoja.

Sanjati da se igrate u snegu ukazuje da morate da izdvojite neko vreme za zabavu i opuštanje. Alternativno, san znači da morate da iskoristite mogućnosti koje proizilaze; inače takve mogućnosti će nestati.

Ako tražite ili ste izgubili nešto u snegu sugeriše da se istražuje i pristupi neiskorišćenim potencijalima, sposobnostima i talentima.Još niste otkrilineki skriveni talenat i sposobnost u sebi. To takođe može da se odnosi na potrebu da se oprosti.

sanovnikonline.com