Home Sanovnik

Šta znači sanjati fekalije ili sebe kako ludo vozite?

Ako maštate o dobitku na lutriji, slušajte znakove koji vam se javljaju u snovima. Ako ste u snu pozajmili ili dali novac, u dobrom ste finansijskom razdoblju…

Sam novac u snu nije uvijek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bićete uspešni u rješavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i dobru zaradu. Hrpa novca može najaviti da vas čeka dobitak, a povoljno vam je i vreme za igre na sreću.

Ako ste nekome pozajmljivali ili davali novac, znajte da vas novac voli, a ako je neko vama davao novac, ljudi će vam zavideti. Dok je s jedne strane dobro brati pečurke celu noć, naročito vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne “novčane” bodove, neke druge pojave koje ne želimo “susresti” u stvarnosti dobro je sanjati.

Na primer, izmet ili đubrivo – narodno verovanje poručuje da videti, namirisati ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje finasijskih uslova. Sanjate li akvarijum, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarijum znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvideti da niste bili u pravu i da se novčana situacija menja nabolje.

Kad je reč o autoputu u snovima, on je najčešći simbol igara na sreću. Što se brže vozite autoputem u snu, to je veća verovatnoća da ćete dobiti. Sanjati da berete neko voće znači da ćete biti veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuju vas bogatstvo i uspeh. Bela boja nagoveštaj je iznenadne sreće, kao i san o gajenju cveća.

Dnevni horoskop za 9. jul 2016

To je znak da će vam se uskoro pojaviti velika količina novca. Isto važi i za detelinu koja je ujedno glasnik sreće, velikih dobitaka i lepih putovanja. Sanjati konje uvek je dobar znak i uverava da ćete dobro izbegavati nevolje u životu.

Ako sanjate da jašete na konju u galopu, ostvarićete brz napredak ili dobitak i lako žete prevladati prepreke koje vam se postave na putu. Ako jašete laganim kasom, ne morate se brinuti ni zbog čega, sve će se glatko rešiti.

24sata.hr