Home Narodna verovanja

Šta znači kada svrbi levi dlan: desni ili levi evo koja je razlika prema narodnom verovanju

Šta znači kada svrbi levi dlan: Svako od vas veruje da ćemo dobiti novac kada nas svrbi levi dlan. Šta znači kada vas svrbi desni dlan?

Da li za sve to postoji medicinsko objašnjenje ili je sve puko sujeverje? Pomoći ćemo vam da bolje razumete kakva se istina krije iza toga.

Sujeverje je drugačije i zavisi koji vas dlan svrbi. Ono kaže da je svrab vezan za novčani dobitak i, u zavisnosti od levog ili desnog dlana, vi ćete dobiti ili izgubiti novac. Ako je levi dlan, onda ćete dobiti novac, dok desni označava trošak.

Kada vas svrbi levi dlan, onda ćete ostati bez novca ili ćete ga potrošiti. U svakom slučaju ćete ostati bez njega, na bilo koji način.

Postoje i neka medicinska objašnjenja koja kažu da je svrab povezan sa energijom u vašim rukama.

Šta znači kada svrbi levi dlan?

Generalno govoreći, leva ruka označava mogućnost, dok desna aktivnost. Zbog toga leva ruka znači da će vam se nešto pojaviti u životu i stoga ćete morati da date novac za to.

Desna ruka je aktivna i ako vas svrbi, onda energija vašeg rada izlazi iz vas i doprinosi novčanom dobitku. Svrab desne ruke osigurava da energija izlazi i zamenjuje se novcem koji dolazi.

Kako biste smanjili svrab dlana, sve što treba da uradite je da ga protrljate o drvenu površinu. Prema narodnom verovanju ovo će smanjiti svrab jer će se na taj način energija dlana preneti na drvo.

Sujeverje je prilično staro i dok neki veruju da je to tačno, drugi smatraju da je samo teorija. Ko je od njih u pravu?

Ako pretražite internet o ovom fenomenu, otkrićete da postoji mnogo ljudi koji su doživeli slične slučajnosti vezanih za novac, bilo da je dobitak ili gubitak u pitanju.

Ne postoji naučno objašnjenje za ovo Ali, mnogi koji su ispitivali ovu pojavu tvrde da je najbolje da ne verujete u to, već da se oslonite samo na svoj trud i naporan rad – i naravno da ne čekate da vas zasvrbi dlan da biste dobili novac.

Novi/Espreso